PROCES CU MINISTERUL EDUCATIEI - “A fost depasit termenul pana la care hotararea putea sa isi produca efectele”

Data: 09 August 2019, 11:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 397 afisari

Prin Decizia 193/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul declarat de reclamant.

Prin cererea inregistrata la Curtea de Apel Oradea la data de 12 august 2016 reclamanta A. a solicitat, in contradictoriu cu paratul Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, ca prin hotararea ce se va pronunta sa se dispuna suspendarea efectelor Ordinului cu nr. 4.571 din 19.07.2016, emis de catre Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice, pana la pronuntarea instantei pe fondul litigiului.

Curtea de Apel Oradea, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal, prin Sentinta nr. 224/CA/2016 din 13 octombrie 2016, a respins cererea formulata de reclamanta A., in contradictoriu cu paratul Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice, ca fiind lipsita de obiect.

Impotriva hotararii instantei de fond reclamanta A. a declarat recurs.

Minuta ICCJ:

“Respinge recursul declarat de reclamanta A. impotriva Sentintei nr. 224/CA/2016 din 13 octombrie 2016 Curtii de Apel Oradea, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal, ca ramas fara interes. Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.