PROCES CU GUVERNUL ROMANIEI - “Acte care reglementeaza aspecte de interes general”

Data: 10 June 2019, 11:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 509 afisari

Prin Decizia 185/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul declarat de reclamant.

Prin cererea adresata Curtii de Apel Iasi, Sectia contencios administrativ si fiscal, ca urmare a sentintei de declinare de competenta nr. 1607/2015 pronuntata in dosarul x/2015 de catre Tribunalul Iasi, reclamantul A. a chemat in judecata pe paratul Guvernul Romaniei solicitand obligarea acestuia la indexarea indemnizatiei de care beneficiaza potrivit Legii nr. 309/2002, care este in cuantum de 75 de RON din anul 2009 pana in 2015 in conformitate cu indicii medii ai pretului de consum.

Prin Sentinta civila nr. 58 din 28 martie 2016 Curtea de Apel Iasi, sectia contencios administrativ si fiscal, a respins actiunea formulata de reclamantul A., in contradictoriu cu paratul Guvernul Romaniei.

Impotriva Sentintei civile nr. 58 din 28 martie 2016 pronuntata de Curtea de Apel Iasi, sectia contencios administrativ si fiscal, reclamantul A. a declarat recurs.

Minuta ICCJ:

“Respinge recursul declarat de reclamantul A. impotriva Sentintei civile nr. 58 din 28 martie 2016 pronuntata de Curtea de Apel Iasi, sectia contencios administrativ si fiscal, ca nefondat.

Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.