PROCES CU FURNIZORUL DE ENERGIE ELECTRICA - “Doar reclamanta avea calitatea de client final”

Data: 21 October 2019, 12:52 | autor: L.J. | 0 comentarii | 368 afisari

Prin Hotararea 8471/2018, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a admis cererea formulata de reclamanta.

Reclamanta a solicitat, in contradictoriu cu parata C ENERGIE S.A., ca prin hotararea ce se va pronunta sa se dispuna obligarea paratei sa furnizeze reclamantei energie electrica la locul de consum situat in Bucuresti, conform contractului, cu cheltuieli de judecata.
In motivarea cererii, reclamanta a aratat ca este proprietara apartamentului..., iar in data de...a  incheiat contractul de furnizare a energiei electrice pentru consumatori casnici, a carui durata a fost prelungita succesiv, prin actele aditionale, pana la data de...

Reclamanta a sustinut ca, incepand cu data de..., parata a refuzat sa furnizeze energie electrica la locul de consum mentionat in contract.
Parata a aratat ca incetarea contractului de furnizare a energiei electrice s-a realizat ca urmare a declansarii procedurii de schimbare a furnizorului de catre domnul P. ,conform ordinului ANRE nr. 105/2014. A sustinut ca nu poate fi obligata la furnizarea energiei electrice in conditiile in care proprietarul locului de consum a incheiat un alt contract de furnizare a energiei electrice cu un alt furnizor.

Minuta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

“Admite cererea formulata de reclamanta AB cu domiciliul in Bucuresti, in contradictoriu cu parata C ENERGIE SA cu sediul in Bucuresti.
Obliga parata sa furnizeze reclamantei energie electrica la locul de consum situat in Bucuresti, conform contractului.
Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 20 lei, reprezentand contravaloarea cheltuielilor de judecata.
Cu drept de a formula apel in termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, sub sanctiunea nulitatii”.


Extras din hotararea Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.