PROCES CU FONDUL DE GARANTARE AL ASIGURATILOR - “A declarat apel impotriva unei hotarari penale definitive”

Data: 30 September 2019, 11:49 | autor: L.J. | 0 comentarii | 411 afisari

Prin Decizia 140/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, ca inadmisibil, apelul declarat de contestatoarea Fondul de Garantare a Asiguratilor.

Prin Decizia penala nr. 1559/A din data de 21 noiembrie 2018 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, sectia I penala, a fost respinsa contestatia in anulare formulata de catre contestatoarea-parte responsabila civilmente Fondul de Garantare a Asiguratilor - F.G.A impotriva Deciziei penale nr. 331/A/02.03.2018, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti, sectia I penala, in Dosarul nr. x/2016, ca nefondata. A fost obligata contestatoarea la plata a 100 RON cheltuieli judiciare catre stat.
Impotriva Deciziei penale nr. 1559/A din data de 21 noiembrie 2018 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, sectia I penala, a declarat apel contestatoarea Fondul de Garantare a Asiguratilor - F.G.A.

In sustinerea motivelor de apel contestatoarea a aratat ca decizia penala este nelegala. De asemenea, s-a apreciat ca argumentele Curtii de Apel Bucuresti cu privire la scopul dispozitiilor art. 426 lit. a) C. proc. pen., depasesc orice interpretare logico-juridica.

Minuta ICCJ:

“Respinge, ca inadmisibil, apelul declarat de contestatoarea Fondul de Garantare a Asiguratilor - F.G.A. impotriva Deciziei penale nr. 1559/A din data de 21 noiembrie 2018 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, sectia I penala. Obliga apelanta contestatoare la plata sumei de 200 RON cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.