Prim-adjunctul SIE, trecut in rezerva

Data: 03 august 2018, 16:19 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1100 afisari

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat vineri, 3 august 2018, decretul privind trecerea in rezerva a prim-adjunctului Serviciului de Informatii Externe, generalul Silviu Predoiu (foto).


Prim-adjunct al SIE incepand cu anul 2005, generalul Predoiu a condus in calitate de interimar serviciul in mai multe randuri. Ultima data s-a intamplat din septembrie 2016 - atunci cand Razvan Ungureanu si-a dat demisia, Administratia Prezidentiala anuntand la acel moment ca Silviu Predoiu va asigura interimatul - pana in vara acestui an. In 14 iunie 2018, Iohannis a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care propunea numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase, acesta fiind votat de Parlament pentru functia respectiva.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.