Presedintele unei judecatorii si-a dat demisia. Isi va continua activitate la o curte de apel

Data: 03 April 2020, 11:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1424 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii condusa de Nicoleta Tint (foto) a analizat in sedinta din 2 aprilie 2020 solicitarea unei judecator care a cerut eliberarea din functia de conducere, prin demisie.Este vorba despre presedinta Judecatoriei  Blaj, Felicia Monica Farcas.

Iata decizia CSM:

"Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat eliberarea din  functia  de  presedinte  al  Judecatoriei  Blaj  a  doamnei  judecator  FARCAS MONICA FELICIA, prin demisie, incepand cu data de 06.04.2020 si continuarea activitatii la Curtea de Apel Alba Iulia, in acord cu prevederile art. 51 alin. 1 din Legea nr.  303/2004,  republicata,  cu  modificarile  si  completarile  ulterioare,  incepand aceeasi data".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.