Presedintele UNBR Gheorghe Florea: „Avocatii trebuie sa fie liberi de orice presiune externa si orice imixtiune nepermisa de lege in activitatea lor profesionala"

Data: 02 July 2018, 13:58 | autor: L.J. | 1 comentarii | 499 afisari

Presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR), av. dr. Gheorghe Florea (foto) a participat la lucrarile Conferintei cu tema „Independenta si impartialitatea justitiei in jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului”, organizata la Alba-Iulia, in perioada 28-30 iunie 2018, organizata de Curtea de Apel Alba Iulia si Baroul Alba in colaborare cu Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Uniunea Avocatilor Europeni si Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia.


Cu acest prilej, avocatul Gheorghe Florea a vorbit despre pozitia avocatului in actul de Justitie si despre libertatea de care acesta trebuie sa se bucure in activitatea profesionala, fiind imperios necesara pentru asigurarea increderii in Justitie. Presedintele UNBR Gheorghe Florea a vorbit in acest sens despre presiunea externa si imixtiunile nepermise asupra avocatilor, subliniind ca „avocatii trebuie sa actioneze exclusiv in raport de crezul lor profesional bazat pe lege”.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Nastase Adrian-Mihail date 4 July 2018 00:11 0

Corect, domnule avocat... absolut corect. Astept cu nerabdare sa se si intimple asta!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.