Presedinta Inaltei Curti si Procurorul General al Romaniei, cina festiva cu avocatii

Data: 06 June 2018, 15:15 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1597 afisari

Baroul Alba impreuna cu Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Uniunea Avocatilor Europeni, Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara si Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, organizeaza in cadrul activitatii de pregatire profesionala continua a avocatilor, in data de 29 iunie, conferinta cu tema: „Independenta si impartialitatea justitiei in jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului”.


La conferinta vor participa presedinta Inaltei Curti Cristina Tarcea (foto dreapta), Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto stanga), presedintele UNBR Gheorghe Florea, Iulia Motoc, judecator la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Pier Luigi Maria Dell’ Osso, Procuror General al Parchetului Curtii de Apel Brescia. Potrivit unui comunicat semnat de decanul Baroului Alba, avocatul Mihai Baco, conferinta se va incheia cu o cina festiva.

Comunicatul Baroului Alba:

“Baroul Alba impreuna cu Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Uniunea Avocatilor Europeni, Curtea de Apel Alba Iulia, Baroul Hunedoara si Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, organizeaza in cadrul activitatii de pregatire profesionala continua a avocatilor,in data de 29 Iunie 2018, ora 09:00, la 'Complex Mercur' din Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri nr. 68, conferinta cu tema:

'Independenta si impartialitatea justitiei in jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului'.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.