Presedinta Inaltei Curti a sesizat PICCJ (Document)

Data: 20 June 2018, 19:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1081 afisari

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea (foto), a sesizat, miercuri 20 iunie 2018, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Sesizarea priveste Protocolul de cooperare incheiat, in 2009, intre Serviciul Roman de Informatii, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cristina Tarcea solicita PICCJ sa analizeze daca este cazul sa se autosesizeze pentru posibila comitere a infractiunii de fals, in conditiile in care presedintele Inaltei Curti de la data incheierii Protocolului, fostul judecator Nicolae Popa, a declarat ca nu a semnat acest document si nici nu l-a negociat.

Sesizarea trimisa de presedinta ICCJ la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost publicata in exclusivitate de jurnalistul Radu Soviani, pe blogul soviani.com.

Sesizarea presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea:

La data de 14 iunie 2018 a fost finalizata procedura de declasificare a 'Protocolului de cooperare intre Serviciul Roman de Informatii, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale'.

Exemplarele declasificate au fost publicate pe site-ul fiecarei institutii semnatare la 18 iunie 2018.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.