Presedinta CSM Simona Marcu: “Impreuna sa reusim sa mentinem echilibrul balantei Zeitei Themis”

Data: 02 July 2018, 11:48 | autor: L.J. | 1 comentarii | 892 afisari

Presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Simona Marcu (foto), a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei, care se sarbatoreste in prima duminica a lunii iulie.


In mesajul postat pe pagina de internet a CSM, Simona Marcu le transmite felicitari magistratilor care si-au desfasurat activitatea cu deplina respectare a legii si a valorilor fundamentale ale societatii democratice. De asemenea, sefa CSM le multumeste celorlalti profesionisti ai dreptului pentru buna colaborare.

Mesajul judecatoarei Simona Marcu, presedinta CSM:

Sarbatorim in fiecare an, incepand cu anul 1994, 'Ziua Justitiei', prilej de bilant si satisfactie, dar si de reflectie asupra actului de justitie, ca serviciu public in slujba cetateanului.

Ii felicit pe toti magistratii care si-au desfasurat activitatea cu deplina respectare a legii si a valorilor fundamentale ale societatii democratice.

Aduc multumiri, in acelasi timp, celorlalti profesionisti ai dreptului pentru buna colaborare, avand convingerea ca numai impreuna vom reusi sa cream un climat de incredere si respect, atat de necesar in aceasta perioada marcata de tensiuni.

Consiliul Superior al Magistraturii, in calitate de garant al independentei justitiei, si-a afirmat constant determinarea de a actiona hotarat pentru o justitie puternica si dreapta.

Va urez succes si fie ca impreuna sa reusim sa mentinem echilibrul balantei Zeitei Themis”.

Comentarii

# DUMBRAVEANU date 2 July 2018 12:17 0

Este cu adevarat prilej de bilant si satisfactie, dar si de reflectie asupra actului de justitie, ca serviciu public in slujba cetateanului DACA VA AVEA UN PUNCT DE VEDERE ONEST PRIVIND PROTOCOALELE.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.