Premierul Mihai Tudose si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au discutat problemele din sistemul penitenciarelor cu reprezentantii sindicatelor

Data: 10 August 2017, 17:20 | autor: L.J. | 0 comentarii | 255 afisari

 

Guvernul Romaniei a dat publicitatii joi, 10 august 2017, un comunicat de presa privind intalnirea dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu cu reprezentantii sindicatelor.


Iata comunicatul Guvernului Romaniei:

Drepturile salariale ale personalului din penitenciare, necesarul de posturi pentru sistemul penitenciar si statutul special al functionarilor publici din acest sistem au fost printre subiectele abordate in cadrul intalnirii avute astazi de premierul Mihai Tudose cu reprezentantii sindicatelor lucratorilor din penitenciare.

Reprezentantii sindicatelor au evocat necesitatea majorarii salariilor si suplimentarea personalului, primul-ministru afirmand ca Guvernul are in vedere cresterea salarizarii personalului de la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, precum si realizarea unui plan referitor la necesitatile de personal tehnic si de supraveghere in teren, in concordanta cu standardele de sistem existente.

Tot in cadrul acestei intrevederi, premierul Tudose a exprimat sustinerea guvernului privind o serie de masuri ce trebuie luate pentru buna functionare a unitatilor ce fac parte din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

De asemenea, discutiile au vizat si necesitatile de investitii in infrastructura penitenciarelor, precum si posibilitatile de finantare a acestora.

La intalnirea de la Palatul Victoria au mai participat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si consilierul de stat Felix Rache.


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.