PREJUDICIU MORAL, INALTA CURTE - Reclamantul a solicitat obligarea paratei Societatea de Asigurare Reasigurare la plata sumei de 200.000 euro reprezentand prejudiciu moral generat de suferinta fizica si psihica suportata de reclamant, cu penalitati de intarziere si cheltuieli de judecata

Data: 04 July 2018, 13:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 417 afisari

Prin Decizia nr. 315/2018 din 01.02.2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, ca inadmisibil, recursul declarat de parata Societatea de Asigurare Reasigurare B. SA impotriva Deciziei civile nr. 372 din 7 iunie 2017 a Curtii de Apel Constanta, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal.

Prin cererea inregistrata pe rolul Tribunalului Constanta, sectia a II-a civila, reclamantul A. a solicitat obligarea paratei Societatea de Asigurare Reasigurare B. SA, in calitate de asigurator, la plata sumei de 2.327,06 lei reprezentand daune materiale, respectiv cheltuieli de transport, tratamente si medicamente suportate de reclamant si generate de accidentul de circulatie suferit in data de 07 august 2014, obligarea paratei la plata sumei de 200.000 euro in echivalent lei din ziua efectuarii platii, reprezentand prejudiciu moral generat de suferinta fizica si psihica suportata de reclamant, cu penalitati de intarziere si cheltuieli de judecata.

Prin incheierea din 28 septembrie 2016, Tribunalul Constanta a dispus suspendarea judecatii cauzei potrivit art. 27 pct. 7 C. proc. pen., pana la rezolvarea in prima instanta a cauzei penale nr. x/254/2016, dar nu mai mult de un an.

Prin incheierea din 26 octombrie 2016, Tribunalul Constanta a dispus repunerea cauzei pe rol, fata de solutionarea in prima instanta a Dosarului penal nr. x/254/2016 al Judecatoriei Mangalia.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.