Precizarile DNA privind situatia delegarilor

Data: 06 August 2018, 17:44 | autor: L.J. | 0 comentarii | 728 afisari

Directia Nationala Anticoruptie condusa de Anca Jurma (foto) a facut, luni 6 august 2018, mai multe precizari in legatura cu situatia delegarii unor procurori la DNA si din DNA catre alte parchete.


Conform unui comunicat de presa al DNA, toti procurorii din cadrul Directiei, delegati pe functii de executie si pe functii de conducere indeplinesc conditiile legale. Numarul procurorilor delegati la DNA de la alte parchete este 12, iar numarul procurorilor numiti in DNA si delegati in functii de conducere este 26. De asemenea, numarul procurorilor de la alte parchete delegati in DNA in functii de conducere este 3, iar numarul procurorilor numiti in DNA si delegati la alte parchete este 2.

Comunicatul DNA:

“In contextul discutiilor din spatiul public privind situatia delegarii/detasarii unor procurori la DNA si din DNA la alte parchete si ca urmare a solicitarii transmise procurorului sef al DNA de ministrul Justitiei, cu referire la acelasi subiect, in cursul zilei de 6 august 2018, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa ofere urmatoarele informatii:

Toti procurorii din cadrul DNA, delegati pe functii de executie si pe functii de conducere indeplinesc conditiile legale.

Numarul procurorilor delegati la DNA de la alte parchete este 12.

Numarul procurorilor numiti in DNA si delegati in functii de conducere este 26.

Numarul procurorilor de la alte parchete delegati in DNA in functii de conducere este 3.

Numarul procurorilor numiti in DNA si delegati la alte parchete este 2.


 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.