POCUROAREA STOICA vs CATALIN TOLONTAN – Sentinta Tribunalului Bucuresti in procesul pe care fosta procuroare DNA Alina Stoica - in prezent magistrat DIICOT - l-a intentat impotriva jurnalistilor Catalin Tolontan si Mirela Neag de la Gazeta Sporturilor

Data: 10 September 2018, 12:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 650 afisari

Prin Sentinta civila 628 in dosarul 42476/3/2016, judecatoarea Adela Coman de la Sectia a IV-a Civila a Tribunalului Bucuresti a respins actiunea procuroarei DIICOT Alina Stoica formulata impotriva jurnalistilor Catalin Tolontan si Mirela Neag de la Gazeta Sporturilor. Procuroarea Alina Stoica a fost nemultumita de doua articole publicate de Catalin Tolontan si Mirela Neag care faceau dezvaluiri despre modul de instrumentare a dosarului “Gala Bute”, speta pe care a instrumentat-o initial Alina Stoica. Aceasta l-a trimis in judecata doar pe Rudel Obreja, insa rechizitoriul a fost infirmat ulterior de procuroarea Mariana Alexandru, fosta adjuncta a Sectiei a II-a DNA. Dezvaluirile au fost considerate de catre Alina Stoica drept unele prin care i-ar fi fost incalcat dreptul la reputatie si demnitate, motiv pentru care a cerut daune morale de 600.000 de lei: 300.000 de lei de la Tolontan, 300.000 de lei de la Neag.

Minuta Tribunalului Bucuresti in dosarul 42476/3/2016:

“Respinge ca neîntemeiata cererea de chemare în judecata. Ia act ca paratii nu au solicitat cheltuieli de judecata. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare”.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.