PLANGERE PRIVIND TERGIVERSAREA PROCESULUI - “Nu se poate constitui intr-o cale de atac impotriva hotararii pronuntate de o instanta”

Data: 05 August 2019, 09:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 499 afisari

Prin Decizia 137/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea formulata de petent.

Prin incheierea din 8 aprilie 2019, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, completul de 5 judecatori, in Dosarul nr. x/2018, s-a respins, ca ramasa fara obiect, contestatia formulata de recurentul A. privind tergiversarea procesului ce formeaza obiectul Dosarului nr. x/2018.

Impotriva acestei incheieri, in termenul legal de 3 zile de la comunicare, prevazut de art. 524 alin. (5) teza a doua C. proc. civ., a formulat plangere contestatorul-recurent, solicitand modificarea ei in totalitate si trimiterea cauzei spre rejudecare.

In motivarea plangerii, acesta a sustinut ca dosarul in care a formulat contestatia privind tergiversarea procesului nu s-a solutionat din anul 2017 si pana in prezent, incalcandu-i-se drepturile in mod abuziv si cu rea-credinta, ca de la inregistrarea cererii sale de recurs nu i s-au comunicat rezolutiile completului, intampinarea paratului si nici vreun alt act din dosar si ca intelege sa sustina, in continuare, toate cererile facute in cauza, care sa fie solutionate printr-o judecata corecta si echitabila.

Minuta ICCJ:

“Respinge plangerea formulata de petentul A. impotriva incheierii din camera de consiliu de la 8 aprilie 2019, pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, completul de 5 judecatori, in Dosarul nr. x/2018.

Fara cale de atac”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.