Piperea, apel catre Procurorul General in cazul Sorina

Data: 15 July 2019, 11:41 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1858 afisari

Avocatul Gheorghe Piperea (foto) a lansat luni, 15 iulie 2019, un apel catre Procurorul General interimar Bogdan Licu, pentru ca acesta sa solicite in instanta anularea adoptiei fetitei Sorina Lucan de catre sotii Gabriel si Ramona Sacarin.


Mesajul avocatului ii are ca destinatari si pe reprezentantii Autoritatii Tutelare de la domiciliul initial copilului, precum si pe membrii ONG-urilor interesate de protectia copiilor. De altfel, Autoritatea Tutelara ar putea descoperi „elemente penale care sa duca la o motivatie suplimentara a cererii de anulare a adoptiei”, sustine Gheorghe Piperea.

In acest sens, maestrul Piperea explica faptul ca adoptia a fost facuta din alte motive decat cele emotionale, precum si ca in cazul de fata Sorina a fost despartita de fratele ei biologic.

Profesorul universitar isi bazeaza argumentatia pe


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Vrinceanu Lilieana date 15 July 2019 14:43 +1

Neam făcut de ris și în alte state de ilegalitățile acestei adopți. A fost inuman ce s-a intimplat, nu sa judecat cu mintea și nici cu inima.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.