Ping-pong cu ea insasi intre instante si parchete in ultimii 5 ani

Data: 15 December 2019, 09:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 814 afisari

O magistrata a facut ping-pong cu ea insasi intre instante si parchete in decursul ultimilor cinci ani.


Este vorba despre Doriana Rotaru (foto), actualmente judecatoare la Judecatoria Baia de Arama. Ea a obtinut o victorie joi, 12 decembrie 2019, in fata Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii.

Mai precis, sectia a hotarat inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis a propunerii privind eliberarea din functie a judecatoarei si numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani, cu mentinerea gradului profesional de tribunal.

La 19 iulie 2019, acelasi Iohannis a semnat Decretul nr. 598, privind eliberarea Dorianei Rotaru din funcția de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj si numirea in functia de judecator la Judecatoria Baia de Arama, cu pastrarea gradului profesional de tribunal.

In 13 noiembrie 2015, tot Klaus Iohannis a semnat Decretul nr. 836, de eliberare a Dorianei Rotaru din functia de presedinte al Judecatoriei Orastie si numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

La 10 aprilie 2014, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a emis Decretul nr. 379, privind eliberarea Dorianei Rotaru din functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Novaci si numirea in functia de judecator la Judecatoria Petrosani.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.