PICCJ si Ministerul Apelor si Padurilor au incheiat un Protocol pentru combaterea infractiunilor silvice

Data: 12 July 2017, 16:43 | autor: L.J. | 0 comentarii | 315 afisari

 

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii marti, 11 iulie 2017, un comunicat de presa privind intalnirea de lucru intre procurorul general al PICCJ, Augustin Lazar (foto dreapta), si ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana (foto stanga), intalnire ce a avut ca obiect operationalizarea Protocolului incheiat intre cele doua institutii.


Iata comunicatul PICCJ:

In cursul zilei de astazi, la sediul Ministerului Public, a avut loc o intalnire de lucru intre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, si ministrul Apelor si Padurilor, doamna Doina Pana, intalnire ce a avut ca obiect operationalizarea Protocolului incheiat intre cele doua institutii.

La intalnire au mai participat domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, precum si doamnele procuror Georgiana Hosu si Ramona Bulcu din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Discutiile au vizat probleme privind ”Radarul padurilor” si ”Justitia verde”, avand ca scop prevenirea si combaterea infractiunilor silvice.

Discutiile si actiunile pe aceasta tema au avut ca punct de plecare obiectivul strategic privind protejarea padurilor, stabilit printr-o hotarare a CSAT din anul 2015.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.