PICCJ: discutii despre independenta procurorilor

Data: 12 June 2018, 15:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 626 afisari

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar, a avut, luni 11 iunie 2018, o intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, aflati in aceste zile in vizita in tara noastra.


La discutii au mai participat prim-adjunctul procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Laura Oprean, consilierii procurorului general ai Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ovidiu Predescu, Ionel Sentes si Cornelia-Adriana Sandru, precum si procuroarea Irina Kuglay, din cadrul Sectiei judiciare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In cadrul intalnirii au fost abordate aspecte privind independenta procurorilor, statutul acestora si raspunderea magistratilor, in contextul modificarilor si completarile recente aduse legilor justitiei.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.