PICCJ, anunt cu privire la prelungirea dovezii de circulatie a permisului de conducere

Data: 27 March 2020, 12:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1412 afisari

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie condus de Gabriela Scutea (foto) a facut un anunt cu privire la prelungirea divezilor de circulatie a permisului de conducere.


Potrivit PICCJ, din oficiu, procurorii vor emite ordonante de prelungire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispusa o ordonanta.

Iata comunicatul PICCJ:


“La nivelul parchetelor, in cauzele in care anterior instituirii starii de urgenta prin ordonanta a procurorului a fost dispusa prelungirea dovezilor inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere, emise in temeiul art. 111 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectarii cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar sa depuna cereri de prelungire.

Din oficiu, procurorii vor emite ordonante de prelungire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispusa o ordonanta.

Ordonantele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitatile de politie competente, fara a mai fi necesara consemnarea pe dovada a prelungirii in aceasta situatie exceptionala.

Precizam ca masura a fost stabilita prin coordonare interinstitutionala intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul de Interne si Inspectoratul General al Politiei Romane".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.