PICCJ a dat publicitatii punctul de vedere al Ministerului Public privind modificarile CP si CPP

Data: 12 April 2017, 15:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 637 afisari

 

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, condus de procurorul general Augustin Lazar (foto), a dat publicitatii miercuri, 12 aprilie 2017, punctul de vedere al Ministerului Public privind proiectului de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de Procedura Penala. Astfel, Ministerul Public apreciaza propunerile facute de Ministerul Justitiei ca fiind oportune si in acord cu deciziile Curtii Constitutionale.


Iata comunicatul de presa al PICCJ:

”Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

In urma analizei si studiului proiectului de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de Procedura Penala, precum si pentru completarea articolului 79 din Legea nr. 253/2013 privind executarea pedepselor, a masurilor educative si a altor masuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, Ministerul Public apreciaza propunerile facute de Ministerul Justitiei ca fiind oportune si in acord cu deciziile Curtii Constitutionale.

Astfel, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a formulat un punct de vedere ce contine observatii preponderent de tehnica legislativa.

Ministerul Public isi exprima convingerea ca forma promovata de catre autorul propunerii de act normativ va fi agreata si de catre ceilalti actori implicati ulterior in procesul de legiferare”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.