Performante deosebite la concursul pentru gradul de PICCJ (Tabelul)

Data: 15 noiembrie 2019, 11:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 891 afisari

Mai multi procurori au inregistrat performante deosebite la concursul pentru gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Totul s-a aflat vineri, 15 noiembrie 2019, cand Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul cu notele obtinute de catre procurori la concursul de promovare pe loc in functii de executie, desfasurat la 20 octombrie 2019.

Cele mai bune rezultate s-au inregistrat in randurile magistratilor care au vrut sa obtina grad de PICCJ. Aici, nu mai putin de noua procurori au obtinut nota 9,90, fiind urmati de un magistrat cu nota 9,80. Din acest punct, pana la ultima pozitie (cea cu numarul 50), distanta dintre concurenti a fost de 50 de sutimi, pana la nota 9,40.

Nu acelasi lucru se poate spune despre procurorii cu grad de parchet de pe langa judecatorie, care au dat concurs pentru gradul de parchet de tribunal. Aici, cea mai mare nota finala a fost 9,45, in timp ce ultimul clasat a obtinut media 7,05.

>> Tabelul cu toti procurorii

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.