Ordinea de zi a sedintei Consiliului UNBR (Eforie Nord, 5-6 septembrie 2015)

Data: 01 septembrie 2015, 10:39 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1851 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, prezidata de avocatul Gheorghe Florea (foto), a dat publicitatii, luni 31 august 2015, ordinea de zi a sedintei Consiliului UNBR, care va avea loc in zilele de sambata si duminica, 5-6 septembrie 2015, la Eforie Nord.


In cadrul sedintei vor fi dezbatute aspecte incluse in ordinea de zi (14 puncte), publicata pe site-ul unbr.ro.

Ordinea de zi:

"1. Aprobarea procesului verbal al sedintei Consiliului UNBR din 05 iunie 2015.

2. Stadiul pregatirii examenului de primire in profesia de avocat.

3. Prezentarea desfasurarii si rezultatelor Proiectului privind aplicarea Avizului nr. (2013) 16 privind relatiile dintre judecatori si avocati in vederea asigurarii calitatii si eficientei justitiei al Consiliului Consultativ al Judecatorilor Europeni (CCJE-GT), in relatiile dintre judecatorii si avocatii romani. Evaluarea efectelor proiectului. Perspectiva initierii si realizarii unui Proiect de conlucrare intre judecatori, procurori si avocati.

4. Prezentarea stadiului proiectului de modificarea a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

5. Masuri necesare pentru aplicarea Legii nr. 151/2015 privind insolventa persoanei fizice.

6. Discutarea efectelor si masurilor ce ar trebui implementate in profesia de avocat ca urmare a dispozitiilor din Legea nr.187/2015 de aprobarea a OUG nr.6/2015, relative la criteriile de calificare a activitatii de avocat, din punct de vedere fiscal, ca activitate independenta.

7. Prezentarea executiei bugetare pentru semestrul I/2015 si aprobarea bugetului INPPA pentru anul 2015.

8. Programa de pregatire profesionala continua pentru perioada 2015-2019.

9. Proiectul privind pregatirea profesionala continua prin conlucrarea dintre barouri si centrele INPPA in sistem intranet.

10. Obiective de politica profesionala imediata rezultate din hotararile Congresului avocatilor 2015, in calitate de organ suprem de conducere a profesiei. Masuri privind continutul politicilor profesionale pe termen scurt si mediu.

11. Propunerile CAA privind extinderea informatizarii sistemului CAA.

12. Masuri organizatorice pentru sarbatorirea Zilei Avocatului European 2015.

13. Proiectul privind constituirea Grupului de lucru al Consiliului UNBR privind „Evolutia profesiei de avocat in perspectiva”, constituit din cei mai tineri membri ai Consiliilor Barourilor din Romania

14. Lucrari curente.

15. Diverse".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.