Ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM: Patru procurori DNA au solicitat incetarea activitatii in cadrul Parchetului anticoruptie (ordinea de zi)

Data: 24 August 2017, 17:26 | autor: L.J. | 0 comentarii | 742 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii joi, 24 august 2017, ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM de marti, 29 august 2017. Astfel, CSM va discuta cererile a patru procurori DNA de incetare a activitatii in cadrul structurii anticoruptie.


Iata pct. 2 al ordinii de zi a Sectiei pentru procurori a CSM:

7 INCETARE ACTIVITATE:

1) Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 15222/2017 privind cererea formulata de catre doamna procuror MORAR-HERLEA AURELIA CLAUDIA, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si revenire la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea.

2) Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 14844/2017 privind cererea formulata de catre doamna procuror ROBERTA LIA NICOLESCU, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si revenire la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj.

3) Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 17080/2017 privind cererea formulata de catre domnul procuror SAVU NICOLAE CRISTIAN, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.

4) Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 17258/2017 privind cererea formulata de catre doamna procuror JEMBOIU CORNELIA ALICE, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova.

>> Ordinea de zi a Sectiei pentru procurori a CSM de marti, 29 august 2017

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.