Ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori, publicata de CSM

Data: 13 February 2017, 15:07 | autor: | 0 comentarii | 649 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi a sedintei de marti, 14 februarie 1017, a Sectiei pentru judecatori. Astfel, in sedinta urmeaza a se discuta lista de propuneri pentru delegari in fuctii de conducere din cadrul Judecatoriei Timisoara, respectiv Judecatoriei Buzau.


Printre chestiunile programate pentru sedinta Sectiei de judecatori a CSM se va discuta Nota Direcției resurse umane si organizare nr. 2643/2017 privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Secției penale a Judecatoriei Timisoara a domnului judecator COMAROMI NICOLAE. Nota Direcției resurse umane si organizare nr. 3171/2017 privind propunerea

 

de delegare in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Buzau a doamnei judecator MARGARIT SIMONA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Buzau. Pe masa sedinta Sectiei de judecatori a CSM, se va afla si Nota Direcției resurse umane si organizare nr.2707/2017 privind propunerea de prelungire a delegarii in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Medgidia, a doamnei STANESCU ISABELA, Nota Direcției resurse umane si organizare nr. 3059/2017 privind propunerea de prelungire a delegarii in functia de presedinte al Judecatoriei Hateg, a doamnei judecator MIHAILA CARMEN-NICOLETA, precum si alte propuneri de delagare a judecatorilor de la mai multe instante din tara.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.