Ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM pentru luni, 20 februarie

Data: 19 February 2017, 11:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 640 afisari

 

Sectia pentru judecatori a CSM a dat publicitatii ordinea de zi pentru luni, 20 februarie. Magistratii CSM vor analiza doua propuneri pentru functii de conducere in instante, mai multe propuneri de reincadrare si doua rapoarte ale Inspectiei Judiciare.

Iata ordinea de zi anuntata de Sectia pentru judecatori a CSM:

NUMIRE IN FUNCTIE DE CONDUCERE:

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.3061/2017 privind propunerea de numire a doamnei judecator NICOLETA ADINA COZMA In functia de presedinte al Sectiei I civila a Tribunalului Arad.

DELEGARE IN FUNCTIE DE CONDUCERE:

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.3553/2017 privind propunerea de delegare a doamnei judecator RADVANSKI IZABELLA In functia de presedinte al Judecatoriei Chisineu-Cris

REINCADRARE IN FUNCTIE:

Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 1878/2016 privind solicitarea doamnei ROGOJEANU MARIA de reIncadrare In functia de judecator la Judecatoria Targu Carbunesti.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 3046/2016 privind solicitarea domnului BIOLAN GHEORGHE de reIncadrare In functia de judecator la Tribunalul Olt, Judecatoria Slatina, Judecatoria Caracal sau la Judecatoria Bals.

ALTELE

Nota Directiei resurse umane si organizare privind solicitarea Curtii de Apel Constanta de modificare a Hotararilor Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturtii nr. 145/09.02.2017 si 210/14.02.2017.

Nota Directiei resurse umane si organizare privind eliberarea doamnei judecator MATUSCHKA MONICA, din functia de presedinte al Sectiei I civila a Tribunalului Caras-Severin.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.16797/2017 referitoare la punerea In executare a Deciziei nr. 32/13.02.2017 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind sanctionarea domnului judecator DAVIDENCU RaZVAN-VLADIMIR.

PLANGERE PREALABILA:

Punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contencios privind solicitarea președintelui Curtii de Apel Bucuresti de revocare a Hotararii Sectiei pentru judecatori nr. 10/17.01.2017.

INSPECTIA JUDICIARA:

Raportul Inspectiei judiciare nr. 4160/IJ/2252/DIJ/2016 privind practica instantelor de judecata In cauzele avand ca obiect pronuntarea unor hotarari care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.

Raportul Inspectiei Judiciare nr. 4158/IJ/2250/DIJ/2016 privind eficienta manageriala si modul de Indeplinire a atributiilor ce decurg din legi si regulamente, de catre conducerile Curtii de Apel Constanta si instantelor arondate.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.