Ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM de marti, 28 februarie 2017

Data: 26 February 2017, 15:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 715 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi a Sectiei pentru judecatori a CSM din sedinta de marti, 28 februarie 2017.


Astfel, Sectiei pentru judecatori va discuta urmatoarele:

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.2629/2017 privind propunerea de numire in functia de presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Bacau a domnului MOGLAN PAUL-DANIEL, judecator la Judecatoria Moinesti.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.22290/2017 privind propunerea de delegare a domnului judecator ANDREI RADU DINCA, in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Alexandria.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.3739/2017 privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Galati a domnului judecator ADINAN HALIL.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.3958/2017 privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei I civila a Curtii de Apel Galati a doamnei judecator IRINA-ALEXANDRA BOLDEA.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.4346/2017 privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei penale a Judecatoriei Buzau a doamnei judecator ROSCA VASILICA.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.4348/2017 privind propunerea de delegare in functia de vicepresedinte al Judecatoriei Ploiesti a domnului GOLOIU ION, in prezent delegat in functia de presedinte al Sectiei penale.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.4345/2017 privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei civile a Judecatoriei Ploiesti a domnului judecator ENE ALIN VASILE.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.4114/2017 privind propunerea de prelungire a delegarii in functia de presedinte al Sectiei a IV-a civile a Curtii de Apel Bucuresti a doamnei judecator STELUTA MIRELA CROITORU.

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.4348/2017 privind propunerea de prelungire a delegarii in functia de presedinte al Judecatoriei Târgu Bujor a doamnei judecator ROXANA-LUCIA MAHU.

Nota Directiei resurse umane si organizare privind analizarea indeplinirii conditiilor legale de catre candidatii declarati admisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la inalta Curte de Casatie si Justitie, organizat in perioada 7 octombrie 2016 10 ianuarie 2017 si de numire a acestora in functia de magistrat-asistent.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.