ORDIN DE PROTECTIE - “Exercita asupra reclamantei unele forme de violenta in familie”

Data: 26 September 2019, 10:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 389 afisari

Prin Hotararea 2808/2018, Judecatoria Oradea a admis cererea reclamantei.

Prin cererea inregistrata pe rolul Judecatoriei Oradea la data de 28.11.2018, scutita de plata taxei judiciare de timbru, reclamanta S.F.D. l-a chemat in judecata pe paratul S.A.I., cu participarea Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.
S-a solicitat instantei emiterea unui „ordin de protectie”(restrictie) impotriva paratului prin care sa se dispuna luarea urmatoarelor masuri impotriva paratului pentru o perioada de 6 luni:
- evacuarea acestuia din imobil, reintegrarea reclamantei si a minorului in imobil; obligarea paratului la pastrarea unei distante minime de 200 metri fata de reclamanta, fata de minor, fata de locul de munca al acesteia, fata de unitatea prescolara de invatamant a copilului, si fata de imobilul din Oradea unde mama reclamantei sta in chirie, imobil pe care victimele il frecventeaza;
- interzicerea oricarui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau prin orice alt mod, cu reclamanta si cu minorul.

Minuta Judecatoriei Oradea:

“Admite cererea formulata si precizata de reclamanta S.F.D. impotriva paratului S.A.I. Emite prezentul 'ORDIN DE PROTECTIE', in sensul ca dispune luarea urmatoarelor masuri impotriva paratului pentru o perioada de 6 luni:

- evacuarea acestuia din imobilul situat in loc. Oradea;

- reintegrarea reclamantei si a minorului in imobil;

- obligarea paratului la pastrarea unei distante minime de 200 metri fata de reclamanta, fata de minor, fata de locul de munca al acesteia, fata de unitatea prescolara de invatamant a copilului, si fata de imobilul din Oradea unde mama reclamantei sta in chirie, imobil pe care victimele il frecventeaza;

- interzicerea oricarui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau prin orice alt mod, cu reclamanta si cu minorul.

Obliga pe parat sa dea informatii organului de politie cu privire la noua locuinta. Fara cheltuieli de judecata in favoarea reclamantei. Cu 260 lei cheltuieli de judecata in sarcina Ministerului Justitiei, in favoarea avocatei. Executorie. Cu apel in termen de 3 zile de la pronuntare, depus la Judecatoria Oradea”.

Extras din hotararea Judecatoriei Oradea:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.