Opt judecatori si procurori solicita eliberarea din functie (Lista)

Data: 25 September 2018, 14:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1199 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta de miercuri, 26 septembrie 2018, solicitarile a opt judecatori si procurori de  eliberare din functie, prin pensionare.


Printre acestia se numara:

-Gheorghe Fit, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, delegat in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de resurse umane si documentare din cadrul PICCJ;

-Aglaia Valan, judecator la Curtea de Apel Bucuresti;

-Paula Paun, judecator la Curtea de Apel Craiova.

Tot in sedinta de miercuri, Plenul CSM va lua in discutie plangerea prealabila formulata de judecatoarea Simona Mihaela Musat impotriva Hotararii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 293/20.03.2018, plangerea prealabila formulata de judecatoarea Camelia Bogdan si solicitarea formulata de petentul Ilie Tiberius Moldovan de revocare a Hotararii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.1050/12.10.2017.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.