Onea si Negulescu iar bat la usa Inaltei Curti

Data: 21 November 2019, 16:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 586 afisari

 

Procurorul Lucian Onea (foto stanga) – suspendat din functie – si fostul procuror Mircea Negulescu (foto dreapta) – exclus definitiv din magistratura iar bat la usa Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


De data aceasta, cei doi fosti colegi de la DNA Ploiesti solicita revocarea masurii preventive a controlului judiciar, care le-a fost impusa de catre procuroarea Adina Florea (de la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie) si care le-a fost mentinuta de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Amintim ca Lucian Onea si Mircea Negulescu au fost trimisi in judecata pentru felul in care au instrumentat dosarul „Serghei Petrus / Tigaile lui Sebastian Ghita”.

Astfel, Lucian Onea este acuzat de:

- participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare;

- represiune nedreapta;

- cercetare abuziva si instigare in forma continuata la comiterea, fara vinovatie, sub forma participatiei improprii a infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

La randul lui, Mircea Negulescu este acuzat de:

- participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare;

- complicitate la represiune nedreapta;

- instigare in forma continuata la comiterea fara vinovatie sub forma participatiei improprii a infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

De data aceasta, Onea si Negulescu

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.