Oana Haineala revine in forta

Data: 11 iunie 2019, 16:02 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3333 afisari

Ex-presedinta CSM Oana Schmidt-Haineala (foto) a fost delegata de catre Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii intr-o functie de conducere. Decizia a fost luata in sedinta de marti, 11 iunie 2019.


Oana Haineala a primit aviz pozitiv in 30 ianuarie 2019, din partea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, in vederea numirii la DIICOT. Tot in 30 ianuarie, CSM a hotarat incetarea detasarii Oanei Haineala la Ministerul Justitiei incepand cu data de 1 februarie 2019, ca urmare a solicitarii acesteia. Inainte sa fie detasata la minister, Haineala activase la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau. La o zi dupa avizul CSM, Oana Hainela a fost numita in functia de consilier al sefului DIICOT Felix Banila.

Surpriza, in sedinta de marti, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis: “Delegarea in functia de procuror sef adjunct al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a doamnei SCHMIDT -HAINEALA OANA ANDREA, incepand cu data de 01.07.2019, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Comentarii

# DODI date 11 iunie 2019 19:14 +7

Am văzut cum e cu delegările din România. Ele sunt de 6 luni. Doar că lipsește data de la care încep. Așa că ele nu se termină niciodată.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.