O moarte care ne priveste pe noi toti

Data: 09 August 2018, 15:03 | autor: Avocat Alina COJOCARU | 0 comentarii | 1131 afisari

Postarea aceasta nu este despre moartea unui judecator. A incetat sa fie judecator si a devenit "penal" cu mult timp inainte de pronuntarea solutiei definitive in cauza sa. Asa "au decis" oamenii care au urmarit atent speta la televizor si, fara nici o surpriza, asa a stat scris si in hotararea lui de condamnare.


Este despre revolta sutelor de oameni care se afla in aceeasi situatie cu a sa si care nu au (sau poate nu vor avea niciodata) o voce suficient de puternica pentru a se face auziti. Este despre ipocrizie, despre demoni si despre ura. A cui? Poate ne lamurim impreuna pana la final. De drum!

In ultimele saptamani am auzit multe si am citit si mai multe despre conceptul de "penali". Mi-am spus punctul de vedere si mi-l mentin.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.