Numire in DIICOT

Data: 11 September 2018, 17:14 | autor: L.J. | 1 comentarii | 496 afisari

Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat marti, 11 septembrie 2018, o numire intr-o functie de conducere din Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.


Este vorba despre numirea Elenei Aristita Dinu in functia de procuror-sef al Serviciului de combatere a infractiunilor de terorism si a celor contra securitatii nationale din DIICOT, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 12.09.2018.

De asemenea, Sectia pentru procurori a CSM a luat act de solicitarea procurorului-sef al DIICOT, Felix Banila, de renuntarea la revocarea lui Sorin-Danut Carare din functia de procuror-sef al Serviciului Teritorial Galati. Mai mult: in cazul procurorului Carare, Sectia de procurori a hotarat sesizarea Inspectiei Judiciare privind activitatea manageriala a acestuia.

Precizarile Consiliului Superior al Magistraturii:


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# gabi date 20 February 2019 22:20 0

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.