NULITATEA ABSOLUTA A RECHIZITORIULUI DIICOT - “Judecatorul de camera preliminara a apreciat in mod just”

Data: 22 August 2019, 09:44 | autor: L.J. | 1 comentarii | 759 afisari

Prin Incheierea 164/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, ca nefondate, contestatiile parchetului.

Prin incheierea penala nr. 5 din 26 noiembrie 2018 a Curtii de Apel Cluj, Sectia penala si de minori, s-a admis exceptia necompetentei materiale si dupa calitatea persoanei a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Salaj.

S-a constatat nulitatea absoluta a rechizitoriului din 20 decembrie 2017 emis in dosarul nr. X., a actelor de urmarire penala efectuate in cauza, a probelor si a mijloacelor de proba intocmite, dispuse si autorizate de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Salaj.

S-a dispus excluderea si eliminarea de la dosar a tuturor probelor si mijloacelor de proba.

S-a dispus restituirea cauzei la procuror.

Impotriva acestei incheieri au formulat contestatie atat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, cat si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Salaj.

Minuta ICCJ:

“Respinge, ca nefondate, contestatiile formulate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Salaj impotriva incheierii penale nr. 5 din 26 noiembrie 2018 a Curtii de Apel Cluj, Sectia penala si de minori”.

Extras din incheierea ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 23 August 2019 08:48 0

Semne firave de normalitate.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.