Notarii romani si francezi, discutii pe teme profesionale

Data: 19 December 2019, 15:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 250 afisari

Centrul de Conferinte Auditorium Pallady din Bucuresti a gazduit luni, 16 decembrie 2019, traditionala intalnire pe teme profesionale de interes comun dintre reprezentantii notariatului roman si cei ai notariatului francez. Astfel, lucrarile celei de a XIII-a editii a Colocviului profesional franco-roman au adus in atentia participantilor, notari publici din toata tara, teme de real de interes pentru profesie.


Notariatul roman este si va fi in continuare un partener loial de discutie si reflectie pentru notariatul francez. Ne leaga de colegii nostri francezi o istorie de 27 de ani de colaborare, dintre care de 13 ani suntem notariate infratite. Invatam unii de la altii, urmarind un obiectiv comun, respectiv acela de a veni in sprijinul fiecarui notar in demersul sau de a-si indeplini functia sociala in cadrul administrarii justitiei preventive”, a subliniat importanta evenimentului Doina Rotaru (foto), prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania.

 In prezenta

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.