Noi detalii despre intalnirea CSM-Iohannis

Data: 30 January 2020, 12:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 856 afisari

Joi, 30 ianuarie 2020, au aparut noi detalii despre intalnirea dintre conducerea Consiliului Superior al Magistraturii si presedintele Klaus Iohannis, in ceea ce priveste decizia Parlamentului de a elimina pensiile de serviciu ale magistratilor (click aici pentru a citi).


Amintim ca intrevederea a avut loc intre Iohannis si presedinta CSM (judecatoarea Nicoleta Tint), respectiv vicepresedinta Consiliului (procuroarea Tatiana Toader) – click aici pentru a citi.

Joi, dupa eveniment, purtatoarea de cuvant a CSM, judecatoarea Daniela-Ioana Stancioi (foto), a precizat ca reprezentantele Consiliului Superior al Magistraturii i-au pus in vedere presedintelui Iohannis jurisprudenta Curtii Constitutionale a Romaniei pe aceasta tema, precum si reglementarile internationale relevante.

Comunicatul Danielei Stancioi:

In continuarea informarii aduse la cunostinta publica in data de 29 ianuarie 2020, Consiliul Superior al Magistraturii confirma ca in cursul zilei de astazi s-a derulat intalnirea programata conform agendei intre presedintele CSM, vicepresedintele CSM si Presedintele Romaniei. In cadrul discutiilor au fost sustinute argumentele CSM privind subiectul pensiei de serviciu a magistratilor, cu referire la deciziile Curtii Constitutionale in materie si reglementarile internationale.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.