Noi avocati asociati la POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII

Data: 15 January 2018, 09:36 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1390 afisari

POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII a anuntat cooptarea in asociere a avocatilor Raluca Petrescu (foto 1), Mihaela Ion (foto2) si Ioana Sampek (foto 3) incepand cu 1 ianuarie 2018.


Raluca Petrescu a devenit Avocat Asociat in cadrul Grupului de Practica de Arbitraj International, avand peste 15 ani de experienta, dintre care mai mult de 10 ani alaturi de PNSA. Raluca beneficiaza de o dubla formare in domeniul juridic, cu studii de drept roman si francez la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (Licenta si Master in Drept) si la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Franta (Master in Dreptul Afacerilor).

Raluca are experienta semnificativa in diverse proceduri de arbitraj international, inclusiv proceduri incidentale si conexe acestora, reprezentand clienti in fata tribunalelor arbitrale si a instantelor judecatoresti , in conformitate cu regulile ICC, ICSID si ale Curtii de Arbitraj Comercial International din Romania. De asemenea, Raluca are o intelegere aprofundata a numeroase domenii care genereaza de regula litigii arbitrale, precum fuziuni si achizitii, energie, constructii, privatizari si tranzactii imobiliare.

Mihaela Ion a devenit Avocat Asociat in cadrul Grupului de Practica de Concurenta & Antitrust, avand peste 12 ani de experienta alaturi de PNSA. Mihaela este licentiata in drept (Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) si a absolvit trei mastere in Drept european si international de afaceri, concurenta si reglementare (Freie Universität Berlin), in Cultura Concurentei (Academia de Studii Economice Bucuresti) si in Relatii internationale si integrarea europeana (Institutul Diplomatic Roman). De asemenea, Mihaela este doctorand in Dreptul comertului international la Academia de Studii Economice Bucuresti, Institutul de Studii Doctorale.

Mihaela are experienta semnificativa in concurenta si antitrust (inclusiv in proceduri litigioase si implementare a programelor de conformare cu regulile de concurenta), proceduri de notificare a fuziunilor si achizitiilor, proiecte de ajutor de stat, concurenta neloiala si dreptul consumatorilor.

Ioana Sampek a devenit Avocat Asociat in cadrul Grupului de Practica de Tranzactii Imobiliare, cu accent pe problematica legala a proiectelor imobiliare de birouri, logistice si industriale, avand peste 13 ani de experienta alaturi de PNSA. Ioana detine o diploma de licenta in drept de la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Ioana are experienta semnificativa in domeniul imobiliar, oferind consultanta unora dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania cu privire la achizitia, dezvoltarea, inchirierea si functionarea celor mai importante cladiri de birouri, logistice si industriale.

Cooptarea Ralucai Petrescu, a Mihaelei Ion si a Ioanei sampek in asocierea PNSA este o decizie fireasca, sustinuta de contributia lor deosebita la operatiunile Firmei, si deopotriva, expresia unui parteneriat bazat pe performanta si coeziune, democratic si transparent”, a declarat Florian Nitu, Avocat Asociat Coordonator.

Infiintata in anul 1995, Popovici Nitu Stoica & Asociatii este unul din liderii avocaturii de afaceri in Romania. Popovici Nitu Stoica & Asociatii grupeaza peste 80 de avocati si consultanti, din care 15 avocati asociati, dispunand de expertiza la cel mai inalt nivel, larg recunoscuta in mediul de afaceri si profesional.


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.