Nicoleta Tint a invins-o pe Andrea Chis

Data: 23 iulie 2020, 18:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 835 afisari

Presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Nicoleta Tint (foto dreapta), a invins-o joi, 23 iulie 2020, pe alta judecatoare membra CSM, Andrea Chis (foto stanga).


Plenul CSM a votat-o joi pe Tint pentru un post de reprezentant al Consiliului in comisia de selectie pentru desemnarea candidatului Romaniei la CJUE.

Pentru Nicoleta Tint au fost date 12 voturi „pentru”, 4 „impotriva”, in timp ce unul a fost anulat. In schimb, pentru Andrea Chis au fost exprimate 6 optiuni favorabile si 11 nefavorabile.

Minuta CSM:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat in calitate de reprezentant al Consiliului Superior al Magistraturii in comisia de selectie pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene pe doamna judecator NICOLETA MARGARETA TINT, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii. (majoritate:12 voturi DA, 4 voturi NU, 1 vot NUL)

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a respins propunerea de desemnare in calitate de reprezentant al Consiliului Superior al Magistraturii in comisia de selectie pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene a doamnei judecator [ANDREA] ANNAMARIA CHIS, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. (majoritate: 6 voturi DA, 11 voturi NU).

sursa foto Chis: Wall-Street.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.