Nicio emotie pentru procuroarea Piturca

Data: 11 July 2019, 14:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 822 afisari

Procuroarea Maria Antoaneta Piturca (foto), de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, merge mai departe.


Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a hotarat joi, 11 iulie 2019, sa respinga solicitarea formulata de Inspectia Judiciara privind suspendarea din functie a acesteia, pe parcursul cercetarii disciplinare deschise ca urmare a felului in care Piturca a ridicat-o pe fetita de 8 ani Sorina Lucan din familia de asistenti maternali (click aici pentru a citi).

Nu a fost nicio emotie in sedinta de joi a Sectiei pentru procurori, intrucat hotararea a fost adoptata cu unanimitatea voturilor celor prezenti. Mai mult: legea nu prevede cai de atac in astfel de situatii.

Minuta procurorilor CSM:

Respinge solicitarea formulata de Inspectia Judiciara in temeiul disp. art. 52 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 republicata, privind suspendarea din functie a doamnei Piturca Maria Antoaneta, procuror sef Sectie urmarire penala din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova.

Fara cale de atac.

Pronuntata in sedinta publica, astazi, 11 iulie 2019”.

Sursa foto: Mediafax

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.