Nesimtirea Justitiei Romane

Data: 06 November 2018, 14:36 | autor: Gheorghe MOROSANU, fost judecator | 1 comentarii | 417 afisari

Sint pe cale sa turbez.

In timp ce marii responsabili ai tarii se lupta de ani de zile cu doi pigmei ajunsi prin protectie de mafie de stat in functii de sefi procuroristi, in justitia de jos, a celor multi, se intimpla dupa cum urmeaza:

Ca jurist de firma, am un litigiu comercial (asa era numit cindva, acum toate sint civile, veti vedea ce inseamna asta) pentru o cauza relativ minora - o suta si ceva milioane lei vechi. Clasic: marfa livrata si neplatita, nimic altceva.

(Paranteza: Pe timpuri, litigiile comerciale aveau reglementari speciale, care prevedeau mai ales celeritate, iar la Piatra Neamt era un judecator de maxima operativitate / normalitate, Dl Mitica Filioreanu, care solutiona astfel de litigii la primul termen. Iar daca nu era platita taxa de timbru, stiti ce facea? Scria asa: "Da in debit reclamanta SC X cu suma de..." Si gata.

Astazi, stiti ce si cum se intimpla? Va spun eu, caz concret si personal:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# viorica bal date 6 November 2018 14:52 0

.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.