MOTIVAREA CCR PRIVIND REFERENDUMUL LUI IOHANNIS - “Nefiind respectate recomandarile retinute de Comisia de la Venetia”

Data: 19 July 2019, 13:12 | autor: L.J. | 1 comentarii | 443 afisari

Lumea Juridica prezinta motivarea Hotararii Curtii Constitutionale 2/2019 cu privire la verificarea respectarii procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 26 mai 2019, initiat de Presedintele Romaniei prin Decretul nr. 420 din 25 aprilie 2019, si pentru a confirma rezultatele referendumului.

Extras din hotararea CCR:

“Curtea retine ca, la referendumul din 26 mai 2019, nu a existat o informare completa cu privire la toate detaliile de ordin juridic si tehnic pe care le presupun cele doua intrebari, nefiind respectate

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 20 July 2019 15:05 0

După ce că citește încet, înțelege greu, vorbește liber și mai greu, ciolanis pozează în omul care doarme cu pixul în mână, copie palidă a Gânditorului de la Hamangia. Ciolanis este doar un borfaș (cu acte!) așezat pe scaunul de la Masa tăcerii, slugarnic lacheu al Securității de tip vechi (în România comunistă), al Securității de tip nou (SRI în România actuală) sau securitrății germane.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.