Modificarea si completarea normelor privind tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici (Documente)

Data: 29 May 2018, 17:07 | autor: | 0 comentarii | 506 afisari

Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica, saptamana trecuta, proiectul proiectul de Ordin al ministrului justitiei pentru modificarea si completarea Normelor privind tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici, aprobate prin Ordinul ministrului justitiei nr. 46/C/2011.


Proiectul vine dupa ce prin Adresa nr. 3458/2017 a Uniunii Nationale a Notarilor Publici, inregistrata la Ministerul Justitiei cu nr. 52250/2017, a fost transmisa Hotararea nr. 33/31.05.2017 a Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici, prin care se propun ministrului justitiei actele si procedurile notariale pentru care onorariul notarial sa se stabileasca liber intre notarul public si solicitant, iar prin Adresa nr. 1546/29.03.2018 a Uniunii Nationale a Notarilor Publici au fost transmise o serie de propuneri de amendare a Normelor privind tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici, aprobate prin Ordinul ministrului justitiei nr. 46/C/2011.

Conform Ministerului Justitiei, propunerile, sugestiile sau opiniile referitoare la proiectul supus dezbaterii pot fi transmise in scris la adresa Ministerului Justitiei - str. Apolodor, nr.17, cod 050741, sector 5, Bucuresti - sau la adresa de e-mail dsc@just.ro.


 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.