Ministrul Justitiei Tudorel Toader, vizita la Penitenciarul Jilava

Data: 25 April 2018, 12:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 755 afisari

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a efectuat, marti 24 aprilie 2018, o vizita la Penitenciarul Jilava-Bucuresti. Toader a fost insotit de o delegatie din Croatia, in frunte cu omologul sau croat Drazen Bosnjakovic (foto).


Conform unui comunicat de presa al Ministerului Justitiei, a fost realizata o prezentare a Penitenciarului Jilava, mentionandu-se aspecte privitoare la structura fizica a unitatii, organigrama, activitatile de reintegrare sociala desfasurare cu persoanele private de libertate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, precum si paza perimetrului de detinere, iar Tudorel Toader a relatat pe scurt demersurile initiate in vederea solutionarii problemelor cu care se confrunta sistemul penitenciar.

Comunicatul Ministerului Justitiei:

 


”In data de 23 aprilie 2018, ministrul justitiei, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, si ministrul justitiei din Republica Croatia, domnul Dražen BOŠNJAKOVIĆ au vizitat Penitenciarul Bucuresti-Jilava.

Din delegatia romana au mai facut parte: conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, Ministerul Justitiei si comisar sef de penitenciare Marian DOBRICA, director general, Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Din delegatia croata au facut parte: Juro MARTINOVIĆ, secretar de stat, Ivan CRNČEC, consilier personal al ministrului justitiei, Sedina DUBRAVČIĆ, seful cabinetului ministrului justitiei, iar din partea Ambasadei Republicii Croatia la Bucuresti a participat E.S domnul dr. Davor VIDIŠ, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Croatiei in Romania.

In debutul vizitei a fost realizata o prezentare a Penitenciarului Bucuresti-Jilava, mentionandu-se aspecte privitoare la structura fizica a unitatii, organigrama, activitatile de reintegrare sociala desfasurare cu persoanele private de libertate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, precum si paza perimetrului de detinere.

De asemenea, ministrul justitiei, prof.univ.dr. Tudorel Toader, a relatat pe scurt demersurile initiate de Ministerul Justitiei in vederea solutionarii problemelor cu care se confrunta sistemul penitenciar.

Intalnirea a reprezentat o oportunitate deosebita atat pentru consolidarea relatiilor bilaterale cat si pentru schimbul de bune practici in domeniile comune de interes”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.