Ministrul Justitiei Tudorel Toader, intalnire cu reprezentanta Ligii Studentilor Romani din Strainatate

Data: 03 May 2018, 11:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 941 afisari

Ministrul Justitiei Tudorel Toader (foto) s-a intalnit, joi 3 mai 2018, cu reprezentanta Ligii Studentilor Romani din Strainatate, Ana Maria Tudorache. Intrevederea a avut loc la sediul Ministerului Justitiei, la ea participand si secretarul de stat Marieta Safta.


Cu aceasta ocazie, potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei, Ana Maria Tudorache a prezentat Strategia Multidimensionala de Atragere a Tinerilor din Diaspora (SMART Diaspora), o initiativa lansata in 2013 de Liga Studentilor Romani din Strainatate, care isi propune transformarea Romaniei intr-o destinatie de cariera atractiva pentru studentii si absolventii celor mai bune universitati din lume.


Comunicatul Ministerului Justitiei:

In data de 3 mai 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justitiei, intrevederea ministrului justitiei, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, si a secretarului de stat, conf.univ.dr. Marieta SAFTA, cu doamna Ana Maria TUDORACHE, reprezentanta Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS).

In cadrul intalnirii doamna Ana Maria TUDORACHE a prezentat o initiativa lansata in anul 2013 de LSRS, respectiv Strategia Multidimensionala de Atragere a Tinerilor din Diaspora (SMART Diaspora). Aceasta strategie vizeaza, in principal, ca Romania sa devina o destinatie de cariera atractiva pentru studentii si absolventii celor mai bune universitati din lume, SMART Diaspora incluzand programe precum SMART Internship si 'Hai Acasa'.

In acest context, discutiile au purtat asupra posibilitatii efectuarii de stagii de practica in cadrul Ministerului Justitiei, fiind prezentat cadrul institutional de realizare a acestora, respectiv prevederile Instructiunii nr. 2 privind desfasurarea stagiilor de practica in cadrul Ministerului Justitiei, probata de ministrul justitiei la data de 27.06.2017 (http://www.just.ro/wp-content/uploads/2017/06/instructiune-stagiu.pdf).

In cadrul discutiilor, Ministerul Justitiei si-a manifestat deschiderea pentru pregatirea studentilor institutiilor de invatamant superior in profesiile juridice”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.