Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit delegatia italiana pentru consultari bilaterale privind cooperarea judiciara internationala in materie penala

Data: 12 July 2017, 16:26 | autor: L.J. | 0 comentarii | 290 afisari

 

Ministerul Justitiei, condus de ministrul Tudorel Toader (foto), a dat publicitatii miercuri, 12 iulie 2017, un comunicat privind consultarile bilaterale romano-italiene privind cooperarea judiciara internationala in materie penala, organizare in perioada 12-13 iulie 2017 au loc, la sediul Ministerului.


Iata comunicatul Ministerului Justitiei:

”De partea romana, delegatia este condusa de prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul Justitiei si de conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, iar de partea italiana, de ES Marco GIUNGI, ambasadorul Italiei la Bucuresti. La reuniune participa reprezentanti ai Ministerelor de Justitie din Romania si Italia precum si practicieni, judecatori si procurori din ambele tari.

Discutiile se axeaza pe domeniul mandatului european de arestare si al transferului de persoane condamnate in contextul Deciziei-cadru 2002/584/JAI a Consiliului privind mandatul european de arestare si procedurile de predare intre statele membre si al Deciziei – cadru 2008/909/JAI a Consiliului privind aplicarea principiului recunoasterii reciproce in cazul hotararilor judecatoresti in materie penala”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.