Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut publica evaluarea procurorului general Augustin Lazar si a procurorului sef al DNA, Laura Kovesi (Raportul)

Data: 29 March 2017, 19:28 | autor: L.J. | 3 comentarii | 456 afisari

 

Ministerul Justitiei a informat miercuri, 29 martie 2017, ca ministrul Justitiei, Tudorel TOADER, a sustinut o declaratie de presa privind rezultatul evaluarii activitatii procurorului general al Romaniei, dl Augustin Lazar, precum si a procurorului sef al DNA, domna Laura Codruta Kovesi, cu speciala raportare la efectele Deciziei nr. 68/2017 a Curtii Constitutionale a Romaniei.


Evenimentul a avut loc Sala de Consiliu a Ministerului Justitiei din Str. Libertatii nr.16, Sector 5, Bucuresti.

>> Rezultatul evaluarii activitatii procurorului general al Romaniei, dl Augustin Lazar, precum si a procurorului sef al DNA, domna Laura Codruta Kovesi, cu speciala raportare la efectele Deciziei nr. 68/2017 a Curtii Constitutionale a Romaniei

Comentarii

# Maria date 29 March 2017 21:50 0

A se verifica toate memoriile facute de Asociatia Grefierilor pensionari din cadrul instantelor judecatoresti !!!!!!!!

# Maria date 29 March 2017 21:48 0

Adevarul are continut indecent , maine ma duc in fata Ministerului de Justiei si voi prezenta un public masraviile facute .

# Maris date 29 March 2017 21:45 0

Fain dle ministru va felicit precum ati pronuntat in 2010 decizia prin care CCR a declarat neconstitutionala OG 737 fata de judecatori si constionala fata de grefieri , oare v-ati gandit ca o hotarare judecatoreasca nu este valabila , legala fara semnatura grefierului de sedinta sau ? Si ce s-a indraptat de atunci caci cei care am suferit in urma guvernarii Boc suntem cu pensiile taiate intrucat alt detept a elaborat L.130 care nu ne-a inclus pe noi care nu am indeplinit conditiile , Din 2010 pana in prezent ( 7 ani dle ) cu toate demersurile facute , memorii etc. a-ti dormit , v-ati balbait toori ministrii de la MJ .

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.