Ministrul Justitiei, solicitare catre DNA si PICCJ privind dosarele ce privesc cauze de coruptie ale magistratilor

Data: 12 noiembrie 2019, 12:07 | autor: L.J. | 1 comentarii | 886 afisari

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) a facut o solicitare catre Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie cu privire la dosarele ce privesc cauze de coruptie ale magistratilor.


Mai exact, Catalin Predoiu solicita statisticile privind numarul dosarelor ce privesc cauze de coruptie ale magistratilor instrumentate de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie si DNA

Potrivit MJ, Catalin Predoiu a avut

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Nistor Maria 80 ani date 17 noiembrie 2019 13:04 0

Om care de 16 ani isi cauta dreptatea prin justitie ,cine ma apara ???caci pe falsificatorul de expert care mi-a luat dreptul de proprietate cu acte false dovedite legal de Ser. inv. Fraude a Insp. judet. de Politie Nt. la aparat procurorul de caz si judecatorul care cu rea credinta nu a vrut sa intre in judecarea procesului pe fond privind cauza: constatarea falsurilor pe cale principala ,respingind actiunea mea pe exceptia inadmisibilitatii .Deci:escrocul de expert poate folosi in continuare dreptul meu de proprietate luind-mi si chelt. de judecata din existenta mea pentru care am muncit 37 ani.Aceasta este justitie ??/?.Am depus dosar la sect. ptr. invst.infractiunelor din justitie ,sectie pe care presedintele Ioanis vrea sa o disfiinteze // Am 80 ani nu mai prind eu DREPTATEA /Aceasta este Justitia care se spune ca apara drepturile omului /poate a escrocilor///Va scrie un pensionar oripilat de abuzurile si nedreptatile savirsite asupra ei .

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.