MINISTERUL TRANSPORTURILOR, ESEC LA INALTA CURTE - “ Sustinerile recurentei nu pot fi avute in vedere”

Data: 17 decembrie 2019, 10:20 | autor: L.J. | 0 comentarii | 457 afisari

Prin Decizia 1048/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul formulat de  Ministerul Transporturilor.

Prin cererea inregistrata pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal sub nr. x/2016 reclamantul Ministerul Transporturilor a chemat in judecata paratul Ministerul pentru Societatea Informationala, Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, solicitand anularea Deciziei MSI-OIPSI nr. 11495 din 3 august 2015, inregistrata la Ministerul Transporturilor cu nr. 30040 din 5 iunie 2015, privind solutionarea Contestatiei formulata de Ministerul Transporturilor, inregistrata la MSI-OISI sub nr. x din 27 mai 2015, impotriva Raportului de Control al MSI-OISI nr. x din 29 aprilie 2015 privind Contractul de finantare nerambursabila nr. 169 din 6 ianuarie 2010, pe care o considera netemeinica si nelegala, cu consecinta admiterii contestatiei formulata de MT, anularea Raportului de Control al MSI-OIPSI nr. x din 29 aprilie 2015 privind contractul de finantare nr. x din 6 ianuarie 2010, si mentinerea in vigoare a Contractului de finantare nr. x din 6 ianuarie 2010.
Prin Sentinta civila nr. 1560 din 11 mai 2016 Curtea de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal a respins actiunea formulata de reclamantul Ministerul Transporturilor, in contradictoriu cu paratul Ministerul Comunicatiilor si Pentru Societatea Informationala-Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, ca neintemeiata.
Impotriva sentintei civile atacate a formulat recurs reclamantul Ministerul Transporturilor invocand cazul de casare prev. de art. 488 alin. (1) pct. 8 C. proc. Civ.


Minuta Inaltei Curti:

“Respinge recursul formulat de reclamantul Ministerul Transporturilor impotriva Sentintei civile nr. 1560 din 11 mai 2016 a Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal ca nefondat. Definitiva”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.