Ministerul Public, pregatit sa ofere asistenta Procuraturii Generale a Republicii Moldova

Data: 27 June 2018, 15:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 434 afisari

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto dreapta) s-a intalnit luni, 25 iunie 2018, cu adjunctul procurorului general al Republicii Moldova Iurii Garaba (foto stanga), la discutii participand si Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, Adriana Sandru si Ionel Sentes, consilieri ai procurorului general, Romulus Varga, procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica, Nadina Spinu, procuror sef al Serviciului de cooperare judiciara internationala, relatii internationale si programe.


Potrivit unui comunicat de presa, Ministerul Public si-a oferit disponibilitatea de a acorda asistenta tehnica Procuraturii Generale a Republicii Moldova in cadrul procesului de reforma a justitiei. Totodata, s-a convenit pentru perioada 2018 – 2020 implicarea si colaborarea procurorilor romani si moldoveni in activitati de formare profesionala.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.