Ministerul Public a fost reprezentat la Conferinta bianuala organizata de Alianta Internationala pentru Comemorarea Holocaustului (I.H.R.A.)

Data: 11 August 2017, 18:06 | autor: L.J. | 0 comentarii | 220 afisari

 

Ministerul Public a dat publicitatii joi, 11 august 2017, un comunicat de presa privind participarea prim procurorul militar adjunct col. magistrat Rotariu Irinel din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi.


Iata comunicatul PICCJ:

In perioada 25 – 28 iunie 2017, la Geneva, Confederatia Helvetica, a avut loc Conferinta bianuala organizata de Alianta Internationala pentru Comemorarea Holocaustului (I.H.R.A.), eveniment la care a participat prim procurorul militar adjunct col. magistrat Rotariu Irinel din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi

Magistratul roman a participat la mai multe grupuri de lucru, inclusiv la lucrarile Comitetului Director pentru cercetarea gropilor comune (Steering Comitee for Killing Sites), in cadrul carora s-au purtat discutii referitoare la modul de actiune si reactie a I.H.R.A. in cazul descoperirii unor locuri de executie sau gropi comune. Delegatia Romaniei a sustinut necesitatea existentei unui manual sau ghid de bune practici care sa fie aplicat in ipoteza ca I.H.R.A. este sesizata cu privire la o groapa comuna de catre o persoana sau institutie, pentru a oferi consiliere si sprijin in cercetare.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.